Blomsterbinderi

av | sep 23, 2019

Konsten att binda blommor

Att binda blommor är en konst i sig, det handlar om att binda ihop blommor som dels passar ihop och samtidigt se till att resultatet ser bra ut. För att du ska slippa handskas med det kan vi underlätta för dig och hjälpa till. På så sätt kan du spara tid och tålamod, snabbt och enkelt binder vi ihop de blommorna som du vill ha till en fin bukett eller dekoration.

Vi har både kunskapen och erfarenheten som behövs för att kunna erbjuda blomsterbinderi till våra kunder. Önskar du något speciellt binderi tar vi gärna emot dina önskemål som vi sedan jobbar efter, så att du får precis det du är ute efter.

Begravningsblommor

Vår erfarenhet av blomsterbinderi gör att vi även kan erbjuda binderi av begravningsblommor. Vill du ha en fin dekoration för ditt sista farväl ser vi till att ge dig det. Du får framföra dina önskemål, vi kommer följa dem så gott det går. Skulle du vara i behov av hjälp med begravningsblommor ställer vi gärna upp och ger dig den hjälpen.

Då vi ligger i Helsingborg kan vi erbjuda våra tjänster till er som befinner er i Helsingborg eller i närheten. Befinner du dig i exempelvis Höganäs, Klippan, Landskrona och Ängelholm med omnejd är även du varmt välkommen.